4 Finalmotstånd GØIF 1 (Sandefjord) 1 1 0 0 3
6 1/4finalsmotstånd Kode/Kareby 1 0 0 1 0
7 1/2 finalsmotstånd KB Karlskoga 1 0 0 1 0

1 juli 2011
11:00

Tymer/Väring

Referat: Hönö/Öckerö - Tymer/Väring

Vi går in i turneringen med ett ruggigt tempo och äger bollen över hela planen. Efter bara några minuter tar vi oxå välförtjänt ledningen med 1-0. Vi håller upp spelet bra matchen igenom men och vi skulle nog ha gjort ytterligare 5-6 mål innan våra motståndare får sin enda målchans och prickar stolpe in.

Vi går ner på tre backar och flyttar upp en anfallare till. Vi får en frispark med 4 minuter kvar som ralle slår från långt håll den studsar in under målvakten i mål. Domaren menar dock att det var en indirekt frispark och det blir bortdömt. Jag är av uppfattningen att domaren inte varit tydlig nog och att han dessutom missar att målvakten är på bollen.

i sista minuten har Max en bredsidevolley i ribbans nederkant och ut.

Vi tar med oss vår inställning och ökar dosen vilja ytterligare.

Theo är Man of The Match. Edvin comebackar efter 12 veckors skadeuppehåll.

Tillägg:
Matchen fick dagen efter avgöras på straffsparkar då det var helt lika efter serien varit färdigspelad. Straffsparksläggningen vanns av oss efter mål av Jocke, Sebbe, Ralle och Hampus. Edvard knep två av fyra straffar. Grymt kul. Killar